Újdonság – Audience Conductor In-Wall 220 V hálózati kábel

Az Audience 2014 augusztus 27-én bejelentette a Conductor 220 V-os hálózati kábel forgalmazásának megkezdését.

Az Audience Conductor hálózati kábelt a legkiválóbb váltóáramú teljesítmény leadására tervezték, egyéni tervezésű és telepítésű audió és házimozi, illetve multiroom rendszerekhez, megoldásokhoz.

„Az általunk gyártott Audience Conductor hálózati kábelek optimális váltóáramú teljesítményt, kivételes tartósságot és egyszerű szerelést biztosítanak” – jelentette ki John McDonald az Audience cég elnöke a kaliforniai San Marcos-ban tartott sajtótájékoztatón. A Conductor In-Wall hálózati kábel segít a teljes rendszernek a legjobb teljesítményt nyújtani. Miért építsünk egyedi tervezésű rendszert, ha a végén a falakba hétköznapi kábelek kerülnek? – folytatta az elnök.

Az Audience Conductor, 10 AWG többszálas kábelből készül, kiegészítve a megfelelő földelő vezetékkel is. A vezeték kriogén kezelésen is átesik, amely enyhíti a kristályszerkezetben lévő feszültséget és újraformálja a réz mikrostruktúráját feljavítva ezzel a vezetőképességet. A szigetelés XLPE térhálós polietilén anyagból készül, amely hosszú távra extrém tartósságot biztosít a flexibilitás megőrzése mellett, amely nagy mértékben segít a szerelési munkákban. (AZ XLPE-t víz és távfűtési rendszerekben, illetve emberi protézisek illesztéseinél alkalmazzák)

Az Audience Conductor hálózati kábel ideális megoldás az egyedi tervezésű rendszerekhez, ahol a legjobb minőség elérése a cél és a vezetékeket a falba kívánják építeni, elrejteni.

Egy hálózati kábel, amelyet az elkötelezett, 220 V-os ösvényt építő zenerajongók figyelmébe is ajánljuk!

Az eredeti hírt az Audience honlapján itt olvashatja angolul.

 

Részletes információt kérhet, illetve a kábelt megrendelheti az alábbi email címen, illetve telefonon:

office@penna-poor.hu

Telefon: +36 1 325-8772

„Egy lépéssel a jövő előtt!”

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését is!

Az Audience termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Penna-Poor Kft.