Hírek

Megérkezett az IsoAcoustics APERTA 200 állványa highend hifi polc és asztali hangszórók, valamint studio monitorok, nagy hangfalak számára tervezve. Tekintse meg a termékoldalt.

Megérkezett a két népszerű sorozat legújabb változata, a fehér színben először megjelenő Focal Aria és Chorus sorozat hangfalai, melyek nem csak remek hangjukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem modern, "trendi" kinézetükkel is.

A Focal az elmúlt években komoly erőfeszítéseket tett a fejhallgató piacon, hogy ne csak a méltán híres hangfalaikról legyenek ismertek. A fejhallgató család egy újabb taggal bővült, a már frissen is több díjat begyűjtő Sphear, fülhallgatóval. “Csodálatosan apró, kiegyenlített, testes hangzás, gazdag basszus, tiszta énekhangok, ízléses, kényelmes és biztonságos” írta 5 csillagos értékelésében a What HiFi.

A legkelendőbb darabokat raktárról kínálja a forgalmazó, a teljes szortiment többi drabját pedig megrendelésre tudják szállítani. Az újdonságok már kipróbálhatóak és kaphatóak, így például a továbbfejlesztett Acoustic Revive RR-888 Schumann generátor, a Giga bites LAN izolátor valamint egy nagyon izgalmas újdonság a PCOCC (tripleC) - az ősi japán kard készítéséhez használt kovácsolási technológiával készülő réz hálózati, interkonekt és hangfal kábelek.

A Naim folyamatosan fejleszti hálózati lejátszóit és 4.4-es firmware újabb, remek lehetőséggel bővíti a Uniti Quote 2 lehetőségeit. Integrálva lett a TIDAL sztream szolgáltatás is, így már közvetlenül Naim készülékekről is élvezhetjük a veszteségmentes szolgáltatást, több mint 30 millió zeneszámhoz férhetünk hozzá.

Mit kínál a Naim Uniti Quote 2 egy dobozban 480.000.- + ÁFA áron?

A számítógépes zenehallgatás egy új lehetőséget adott a kábelgyártóknak, audió követelményeknek megfelelő USB kábelek fejlesztésére. A Kimber megalkotta a Select sorozatban azt kábelt amely a legszkeptikusabb kétkedőket is elgondolkodtatja, arról az egyszerű tényről, hogy itt pedig “csak 1-sek és 0-k utaznak”! Világszerte, a meghallgatást követően a relatív magas ár ellenére a legtöbb esetben azonnali vásárlás követi, vagy pedig felkerül a mielőbb beszerzendő kábelek listájára.

A jövő hangzása - 3000 W, torzítás és zajmentes lesugárzás - Heart Bass Implosion hangszórókkal és SAM technológiával. Elképesztő, a fizikát szinte meghazudtoló dinamika és térhatás. A műszaki tartalom is teljesen egyedül álló, hiszen 88 szabadalom került beépítésre a készülékbe.

Néhány alkalmazás és adat az eszköz rendszerről:

A nagyon rövid idő alatt világsikert aratott oBravo fejhallgatók forgalmazását kezdte meg Magyarországon a Penna-Poor .

Megérkezett és a Show-n kipróbálható az oBravo fejhallgatók zászlóshajója az Air Motion technológiára épülő HAMT-1! A fejhallgató egyedileg ízlés szerint hangolható a hozzá adott hangoló kittel. Bemutatásra kerülnek a gyártó által készített speciális kábelek és az akkumulátoros fejhallgató erősítő is.

A Parsound Z sorozat termékei nem véletlenül aratnak nagy sikert világszerte. Kis mértet, nagy teljesítmény, alacsony ár. A család legújabb tagja a Z-DAC2 hangerőszabályzóval és egy nagyszerű fejhallgató előerősítővel az alábbi paraméterekkel:

  • Analóg hangerőszabályzás
  • RCA ás XLR kimentek
  • Elkülönített fejhallgató hangerőszabályzás

Digitális bementek:

Wireless Audio System by Naim - Vezeték nélküli audió rendszer a Naimtől. Először Magyarországon! A mai modern kor követelményeinek megfelelően a Naim Mu-So biztos partnere a modern eszközökkel felszerelt háztartásoknak, kicsiknek és nagyoknak is. Mindezt 450 Wattal, 6 saját fejlesztésű hangszóróval, teszi a méreteit messze meghaladó minőségben.

Kapcsolódási lehetőségek: Airplay, Bluetooth®/aptX®, Spotify Connect®, TIDAL , UPnP™- NAS, Internet rádió, Multiroom, USB, Analóg és Digitális benetek, Apple iOS és Android App a teljes vezéréshez

Tartalom átvétel