ProAc München 2023

ProAc 3 év távollét után újra megjelent a 2023 Müncheni High End show színpadán.

Termékhírek

Csak egy összefoglaló a vita fő témáiról azoknak, akik részt vettek és nem vettek részt a műsorban;

Mágneses rácsok/ Folyékony borostyánsárga kivitel

„Rengeteg dicséretet kaptunk a statikus Response D20R-ről, hogy új prémium fa felülettel (Liquid Amber lásd a mellékelt képeket) és az új mágneses grillel mutattuk be. Hosszú időbe telt, amíg elhatároztuk, hogy mágnes rögzítéssel gyártjuk a kabinetteket, mert meg akartuk győződni arról, hogy ez nem befolyásolja a vásárló hallgatási élményét. Hosszú és kiterjedt tesztelés után örömmel mondhatjuk, hogy sikerült. A továbbfejlesztett minőségű mágnesekkel úgy érezzük, hogy a hangszórót arra a minőségi szintre hozta, amelyet a mágnesrácsok használata közben is meg akartunk tartani.” mondta Zoe Tyler a cég egyik vezetője.

A ProAc cég ősszel fokozatosan vezeti be a mágneses rácsokat, így a régi rögzítők helyett ezekkel fognak érkezni a termékek.

Ősszel bemutatnak és már rendelhető is lesz az új új prémium fa felületet Liquid Amber néven, mely külön kérésre minden modellünkön elérhető lesz, és a jelenlegi Ebony/Rosewood felületek árszíntjén lesz.

Tablette 10 és Center Voice

Úgy döntöttek, hogy fokozatosan megszüntetik a standard Tablette 10 és a Center Voice hanfalakat. Ahogy az év elején kiderült, ezek gyártása nagyon drágává válik, nem rentábilis. Ezek a modellek 2023 decemberéig még megrendelhetők. A Tablette Signature gyártása továbbra is folytatódik , ez a modell nem szűnik meg.