Shakti kő, online és a Hallograph biztos pont az Ön audió rendszerben is

A Shakti kő, online és Hallograph már évetizedek óta a Penna-Poor Home és Pro audió rendszereinek alapeleme.

Az audió készülékek kiválasztása, összehangolása óriási tapsztalatot és sok türelmet igényel. A legtöbb hi-fi rajongó ezzel teljes mértékben tisztában van és beletörődött abba, hogy rövid időre megálljon, majd újra és újra egy életen át kutassa, keresse álmai hangját, rendszerét.

A zene és az audió világában eltöltött több évtizedes tapasztaltunk alapján bátran kijelenthetjük, hogy a legtöbb ember számára nyilvánvalóak voltak a Shakti eszközök által biztosított előnyök. Az alap Hi-Fi-től a legdrágább High End készülékekig egyformán működik és egészíti ki a hangképet a maga utánánozhatatlan módján. Ezen „képességük” lehetővé teszik, hogy a zenerajongókat évtizedeken keresztül kiszolgálják, a meg-megújuló rendszer komponensek változásaitól függetlenül.

Sokan, többféleképpen próbálták lemásolni, de felhagytak vele, mert hosszú évek alatt sem sikerült még csak megközelíteni sem az eredeti darabok minőségét.

Válassza az eredetit, a minőséget a Penna-Poor Kft. kínálatából. A zenehallgatók sokasága már döntött a Shakti termékek mellett, próbálja ki ön is! Hozza ki a maximumot a már meglévő rendszeréből és élvezze az előnyöket hosszú éveken keresztül.

A Shakti termékek biztos pontjai minden Penna-Poor installációnak, a zenehallgatók szélés táborának legnagyobb megelégedettségére.

Kérje ki tanácsunkat, hogy az Ön számára legmegfelelőbb lépésekben építhesse be a rendszerébe a Shakti termékeket.

A Shakti termékekről részletesen angolul itt olvashat, illetve a Hallographról itt.

Bővebb információt kérhet, bejelentkezhet demóra, leadhatja rendelését az alábbi email címen illetve telefonon:

office@penna-poor.hu

Telefon: +36 1 325-8772

„Egy lépéssel a jövő előtt!” – várjuk jelentkezését

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését is!

A Shakti Innovations termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Penna-Poor Kft.