Devialet 120 – teszteredmények a világhálón

Jeff Fritz – Soundstage Ultra szakírója

„Azt tanácsolom, hogy csak akkor kerüljön közel egyhez, ha készen áll a megvásárlására. Minden más dologtól el fog menni a kedvük. A Devialet-es srácoktól ez egy rendkívüli teljesítmény.”

Három tengerentúli internetes szaklapban került terítékre a Devialet család legkisebb darabja, óriási sikert aratva.

Kedvcsinálónak egy rövid fordítás a bevezetőben is említett Jeff Fritz összegzéséből:

Zárógondolatok:

Ez a cikk fel fogja bosszantani azon audiophile-ket, akik abban hisznek, hogy egy nem túl drága dolog, mint a Devialet 120 ilyen jó lehet. Én magam is bosszús vagyok – én sem akartam elhinni. Voltak Boulderek, Halcrok és mindeféle más nagyszerű erősítők az otthonomban az elmúlt évek során. A legjobb böhömök rendkívül jók voltak és mélységesen kielégítő zeneélvezetet adtak ezen termékek. Talán meg kellett volna maradnom egyedül ennél.

De ténykérdés, hogy a Devialet 120 olyan minőségű hangot produkált, amit soha előtte nem hallottam. Ehhez meg sem kellett feszülnöm, hogy ezt meghalljam.

„A Devialet tényleg, de tényleg jobb-e mint bármi más?” – én egyértelműen megválaszoltam a kérdést – legalábbis a saját megelégedésemre.

Íme a SoundStage Ultra teljes cikke, itt olvasható angolul. – „Devialet, SAM and the changining of the High End guard”

A SoundStage! Access cikke itt olvasható angolul. – „Devialet 120 integrated amplifier-dac”

A SoundStage HiFi cikke itt olvasható angolul. – „Recommended reference component: Devialet 120 integrated amplifier-dac”

Devialet Ensemble írásunk itt olvasható.

A Devialet SAM technológiáról itt olvashat bővebben.

Devialet demó a Penna stúdióban – kérjen időpontot mielőbb!