Termékjellemzők

Discover - Performances

Unmatched performance

A Devialet technológiái újra alkotja a zene reprodukciójának minden elemét, egy ezelőtt soha nem hallott minőségben.

Tiszta hangzás. Robbanás szerű dinamika. Tökéletes csend. Tökéletes audiofil visszajátszás, teljesen transzparens hangzás. Magával ragadó érzelmi élmény.

Az Expert Pro teljesítménye a legjobb mért eredmény a világon, minden teljesítmény szinten:

0.00025% Teljes harmonikus Torzítás+zaj (harmonikus torzítás) teljes teljesítményen 6 ohm
0,0001% Teljes harmonikus Torzítás 10W/6 ohm
0.001Ω Kimenő impedancia
133 dB Jel-zaj viszony

A Dual Mono mérési eredményei

Discover - Les inventions DevialetA Devialet találmányai

Az ADH analóg-digitális hibrid erősítés, SAM valós idejű adoptációja a hangszórók felé továbbított jelnek, ingyenes és rendszeres updatek az EVO platformot használva, HD audió stream (vezetékes vagy vezetéknélküli) az AIR-en keresztül, DAC magic wire, RAM és fonó fokozat. Az Expert Pro rendszer egy mérnőki drágakő.

All Expert Pro systems incorporate all of Devialet’s audiophile technologies. 107 patents. 58 awards. Minden idők nyerő rendszere.

Fedezze fel a Devialet technológiai megoldásait!
New ADH Intelligence® A Devialet kizárólagos technológiáján felül, az Expert Pro a következő jelentős innovációkat fejlesztette ki ehhez a szériához.

Új Magic Wire DAC

Új A osztályú erősítő

Új D osztályú erősítő

Új tápegység

Új hőmérséklet kezelés

Discover - Votre système

A Expert Pro semmihez sem hasonló

Lemezjátszó, CD játszó, számítógép, okostelefon, NAS, online zenei szolgáltatók, televízió: az Expert Pro az összes zenéjét magasabb szintre emeli.

A Konfigurátor lehetőséget ad, hogy abszolút precizitással állítsunk be minden értéket az audiofil beállításainkban, kezdve az aktív forrás beállításával, a fonó fokozat specifikációjával, hogy a világon egyedülálló rendszert alkossunk.

Discover - devialet os

A Deivialet OS-re előkészítve

Az egyedi archetktúrának köszönhetően az Expert Pro rendszer képes integrálni a sw és hw innovációkat, melyeket a Devialet mérnökei a jövőben fognak kifejleszteni.

A több jelentős fejlesztés között 2017-ben az Expert Pro képes lesz integrálni az új Devialet operációs rendszert. Az ingyenes upgrade hamarosan utat fog nyitni több dematerializál zenének, mint például az UPnP/DLNA.

Egyedi zenehallgatási élmény, függetlenül a zenei ízléstől

A forrástól és a hangfaltó függetlenül, az Expert Pro az audifil könyvtárát lélegzetállítóan mutatja be. A legérzékenyebb lemezjátszótól, a legjobb minőségű hangfájlon át, az Expert Pro lehetőséget biztosít arra, hogy újra felfedezze zenéit.