DEVIALET GEMINI

24+ óra lejátszási idő

A Devialet Gemini több mint 24 órás akkumlátor élettartomot tud elérni, ami több mint 1 napi elmélyült zenehallgatást tesz lehetővé. Akár 6 órányi folyamatos lejátszás egyetlen töltéssel.

Minden fül(típus)hoz illeszkedik!

A Devialet Gemini tervezvezésénél figyeltek arra, hogy minden fültípushoz illeszkedjen.
A komfortja érdekében többféle (XS/S/M/L ) füldugókból választhat
A Devialet Gemini APP-nak 5 másodpercre van szüksége, hogy kiválassz a legmegfelelőbb füldgót.

Teljes kontroll az újjaival

A Gemini átgondolt tervezéssel készült ergonómikus formája, könnyed használhatóságot tesz lehetővé, a minden az egyben gombbal, amely hátul helyezkedik el. Egyszerűen kezelhető az aktív zajszűrés és taranszparencia üzemmódok váltása, hangasszitens aktiválása, lejátszás/pillanatállj és több más funkció is.

Hihetetlen hangzás

A zenét szeretjük, a zajt viszont el szeretnénk kerülni, úgy hogy közben ne veszítsünk az értékes hangokból.
Bemutatjuk a Devialet Gemini True Wireless (valódi vezetéknélküli) fülhallgatót, mely a legjobb hangzást biztosítja a különböző zenei műfajokban.
15 év kutatását, fejlesztését és a mérnökök akusztikai tapasztaltait valósítottuk meg hordozható formába, így mozgás közben is teljes élvezetet nyújt.

Tiszta, végtelenül ősi hangzás

A forradalmi hangzás megvalósításának egyetlen lehetősége, hogy azt egy magasabb technikai szintre emeljük és mi ezt tettük.
Az EAR technológia azaz Ear Active Matching ( fül - hallás aktív illesztés) automatikusan behangolja a zenei jelet, illeszti mindenki belső füléhez (hallásához), ezzel egy magával ragadó élményt és a kompromisszum mentes zene hallgatást biztosítva.

Devialet Active Noise Cancellation - Devialet aktív zajszűrés

Hihetetlen eredményt érhetünk el a környezeti zajok kiszűrésével. Az aktív zajszűrés három fokozatba állítható, “alacsony”, “magas” és “sima”. A hibrid kettős mikrofon struktúra alkalmazásával amely speciális digitális szűrőket valamint egy a belső késleltés szabályzó technológiát (ICD) tartalmaz, a zajszűrést és az (átvitt) sávszélességet is jelentősen lehetett javítani.

Natural Hear-through

A természetes hallás

Hallja a világot valóságosnak, használja az intuitiv áthallhatóság módot!

Két mikrofon dolgozik összehangolva a külső zajok hatékony kiszűrésére. Beszélnie kell?

Ezek a fülhallgatók intelligensek. Aktívan szűrik a 300-3000 Hz frekvenciasávot ezáltal az emeberi hang minden részlete hallhatóvá válik. Ennek mértékét két szinten választhatja: “alcsony” és “magas”.

 

Ear Activ Martching

EAM - aktív hallás illesztés

A Devialet Gemini kiváló hangzását az EAM algoritmusnak köszönheti. Az algoritmus automatikusan vizsgálja 10.000-szer másodpercenként a hallgató fül karkteisztikáját és illeszt hozzá az elmélyült zene hallgatás érdekében.

 

Internal Delay Compensation 

IDC - belső késleltetés kiegyenlítése

A szabadalmaztatott algoritmusunk tökéletesen kiegyenlíti a zajszűrő kör által generált késleltetést. Ez azt eredményezi, hogy jelentős zajszűrést tudunk elérni, elsősorban a magasfrekvenciákon.

 

Pressure Balance Architecture

PBA - nyomáskiegyenlítő felépítés

A Devialet feltalált egy lépcsőzetes felépítésű dekompressziós kamra rendszert, amely mindenkor ideális nyomást biztosít a fülben.

Minden kamra egy speciális hálóval van bevonva, mely proaktívan megállítja a rendszerbe érkező zajt, ezzel hatékony zajszűrést tesz lehetővé. Ennek eredménye a meghitt zenehallgatási élmény  egy tökéletes hangzással.

 

 

LOUDSPEAKERS

1 Full-range per earbud

DIGITAL TO ANALOG CONVERTER

THD: <0.1% 1kHz, 94dB

SCHEMA
Devialet media
SPEAKER DRIVER

Custom high-excursion | Diameter : 10mm

CHANNEL OUTPUT

Stereo

ANC

Yes

VOICE CALL

1 dedicated microphone for voice transmission | Push-to-talk Voice assistant: Siri & Google Assistant

EARBUD BATTERY

Up to 6 hours of autonomy on a single charge

EARBUD CHARGING TIME

1.5 hours for a full charge

CHARGING CASE BATTERY

Up to 24 hours of autonomy

DIMENSION

Earbud: L: 33 mm | W: 18mm | H: 15 mm
Charging case: L: 74 mm | W: 58 mm | H: 31 mm

WEIGHT

Earbud: 8g
Charging case: 76g