DEVIALET DIONE SOUNDBAR

A határok nélküli HANG

Magával ragadóan intenzív

A Devialet Dione a Devialet mérnökei által tervezett, házimozira optimalizált eszköz: egy High-End Dolby Atmos® 5.1.2 soundbar, amely kiemeli a televízió minden tartalmát.

Mérnöki műalkotás

A tizenhét önálló High-End meghajtó dinamikus középtartományt és kristálytiszta magas hangokat biztosít, míg a nyolc beépített SAM®-optimalizált mélynyomó hangzása szükségtelenné tesz minden további hangsugárzót, ezért a Devialet Dione valóban egy tökéletes all-in-one soundbar.

DEVIALET DIONE

DOLBY ATMOS SOUNDBAR

€1,665 Nettó ár, az áfát nem tartalmazza!

Feltűnően
Diszkrét

A legjobb teljesítményhez optimalizált arányos, elegáns megjelenésével a Devialet Dione mind a dizájn, mind a hangminőség tekintetében kiemelkedik a környezetében viszont a háttérbe húzódik a működése során. Az egyedi középső ORB®️ sugárzó pedig a Phantom jellegzetes formáját idézi.

 

A Devialet Dione az, amire szüksége van

Külső mélynyomó? Nem kell hozzáadni azt, ami már be van építve. A Devialet Dione soundbar nyolc belső mélynyomóval büszkélkedhet, amely a legtöbb a soundbarok, ez így egy igazi minden az egyben hangrendszer.

A Devialet Dione 8 darab nagy hatásfokú mélysugárzói egyedi tervezésűek továbbfejlesztett direkt hanghullám irányítással. Az eredmény egy különlegesen erőteljes de tiszta és transzparens basszus hangzás.

A több az több

A Devialet Dione soundbar 17 High-End meghajtóval állítja elő az 5.1.2-es  konfigurációt.  Öt  alap csatornát, egy mélynyomó csatornát és két felső/mennyezeti csatornát tartalmaz.

 A hagyományos soundbaroknál több és jobb meghajtó alkalnazásával a Devialet Dione egy a teljes szobát betöltő hangzást biztosít intenzív mélyhangokkal, tiszta, transzparens közepekkel és precíz magas hangokkal, tökéletes összhangban a filmek eseményeivel.

Élvezze a hangzást, amely mindent felülmúl.

Élvezze a hangzást, amely mindent felülmúl.

A Devialet Dione soundbar Dolby Atmos-kompatibilis, így egyedülállóan magával ragadó, 5.1.2-es térhatású élményt nyújt.

A SPACE™ technológia magával ragadó és intenzív hangélményt biztosít. Ez a szabadalmaztatott technológia minden sztereó kódolású 2.0 jelet aktívan 5.1.2-re skáláz fel, függetlenül attól, hogy mi a forrás. Más szavakkal, a látvány lehet hogy előtted van, de a hangok körbe ölelnek.

Az alkalmazkodóképesség génje

A legkorszerűbb hangtechnika egyszerűen. A Devialet Dione intelligensen alkalmazkodik minden helyiséghez, hogy a legjobb élményt nyújtsa, bármilyen tartalmat is néz.

Akár falra szerelik, akár bútorra helyezik, a Devialet Dione szobakalibrációs technológiáját használja fel, hogy tiszta hangzással töltse meg a teret, függetlenül a kíválasztott beállítástól, hangmódoktól és hangszínszabályozástól.

Devialet Intelligence Processor

A Devialet Intelligence Processor a Devialet erősítési és jelfeldolgozási technológiáit (ADH®, SAM®, Magic Wire, Class A, DAC) egyesíti egyetlen, egy négyzetcentiméteres chipen (SoC), amelyet egyedileg terveztek az optimális hatékonyság érdekében.

 

Adaptive Volume Level™

A Devialet Adaptive Volume Level (AVL™) technológiája a Devialet Dione dinamikus hangszínszabályzója. Valós időben harmonizálja az egyes tartalmakhoz igazodó hangerőszinteket a még élvezetesebb hallgatási élmény érdekében. Egy akciódús jelenet suttogó párbeszéddel párosulva? Egyetlen részletet sem fog hiányolni.


Zene bárhonnan, bármikor

A Devialet Dione kompatibilis a Bluetooth, az AirPlay 2 és a Spotify Connect szolgáltatással. A TV  HDMI bemeneten keresztül csatlakoztatható más zenei források pedig a TOSLINK optikai bemeneten keresztül. A SPACE™ technológiával kombinálva a zenéje térbelivé válik, és  szinte 3D-ben jelenik meg.

Emelje fel a streamelést.

A Devialet Dione soundbar segítségével merüljön el kedvenc filmjeiben vagy sorozataiban a Netflixen, a Prime Videon, a Disney+-on vagy az Apple TV+-on. A SPACE™ technológia biztosítja, hogy a sztereó filmek is 5.1.2-es hangzást produkáljanak.

A hangélmény határainak feszegetése

A Devialet egy elhatározásból született: folyamatosan feszegetni a hangélmények határait. Tizennégy évvel később, miután úttörő, egyedi innovációkat hozott az akusztika területére, elindult egy kalandra az audiovizuális világban is.

Devialet app

A Devialet Dione a DOS2 szoftvert használja, ami azt jelenti, hogy a beállítás és a testreszabás zökkenőmentes a Devialet alkalmazásban.

A Devialet Dione használható a Phantom többszobás konfigurációiban is. A rendszerbe az Airplay2-n keresztül integrálható. Ez a beállítás bármely Airplay 2-kompatibilis hangszóró esetén is lehetséges, ha iOS-t használ..