A PHANTOM Forradalom – A Holnap Autóihoz!

A PHANTOM Forradalom
a holnap autóihoz!
 

Utazás a holnap felé


A PHANTOM feltalálása óta ez a küldetésünk. Most tovább léptünk ezen az úton. A DEVIALET átadja a PHANTOM technológiáját a Renault csoportnak a legújabb tanulmány autó, a Symbioz megalkotásához 3 áttörést jelentő újdonsággal.

Koncert élmény utazás közben

             A GOLD PHANTOMBAN alkalmazott több mint 100 szabadalom segítségével, az eddig elképzelhetetlen MINŐSÉG, MÉRET és ALACSONY ÁR lehetővé tette, hogy szélesebb közönség otthonába is eljuthasson a valódi koncert élménye, a zenében megjelenő érzelmek megtapasztalása.

Ahogy belépünk az önvezető járművek korszakába, az utazás alatti szórakoztatás elsődleges fontosságuvá válik. Az autója átalakul az ön nappalijává, egy színpaddá, ahol bensőséges audiovizuális élménnyényben lehet része. Ezért fogtunk össze a Renault csoporttal, a világ egyik vezető autógyártójával, hogy elképzeljük a jövő autójának audióvilágát, a PHANTOM forradalmi technológiáját felhasználva.


 

„Amikor a Reanult elmondta az elképzelését a jövő autójáról, mi büszkén és izgatottan vágtunk bele az új kihívásba, hogy megvalósítsuk a „Devialet élményt“ a jövő autójában – ezzel a tökéletes hangzással fokozva az autózás élményét.“

 

Quentin Sannie Devialet CEO


 

A Symbioz - a Renault csoport megtervezett és megépített „víziója“ a mobilitás jövőjéről - egy önvezető és intelligens demo autó. Ez az úttörő rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük az audió innovációs álmainkat,  egy új területen alkalmazva a PHANTOM technológiát.

 

Egy radikális új kihívás.
Három különlegességgel


 

Az autógyártásban nagyon fontos a helye, a méret és a súly minimalizálása. Ez szükségessé tette, hogy a hang architektúrát újragondoljuk. Három nagy áttörés adta meg a lehetőséget, hogy lecsökkentsük a teljes audió rendszer méretét, a hangszórók darabszámát, mindeközben megtartva a DEVIALET PHANTOM utánozhatatlan hangélményét.