A Devialet és a Berluti bemutatnak egy exkluzív Cocoon-t, korlátozott mennyiségű különleges kiadásban, mely egyesíti a közös szakértelmünket.

A Berluti és a Devialet kapcsolata a mennyben teremtődött. A Devialet mérnökeinek és a híres párizsi cipőkészítő manufaktúra együttműködésének eredmény ez a csodálatos hordózó táska, melyben biztonságosan szállíthatjuk a páratlan hangú PHANTOMOKAT.

A Berlutival közösen egy exkluzív Berluti bőrrel borított Cocoon-t mutattunk be. A Phantom Berluti Cocoon egyesíti a szaktudást, technológiát, modernséget és kifinomultságot.

A Phantom Berluti Cocoon az emblematikus Berluti Venezia bőrből készül, dohány árnyékolással. Ennek a bőrnek a jellegzetessége a természetes pigmentek beépítése a nyers bőrbe, hogy életet leheljünk bele és megadjuk a színmélységet. A Berluti olasz és francia műhelyeiben tervezték és készítették.

A Berluitit 1895-ben alapították Párizsban és négy generáció óta cipészmesterséggel foglalkoznak. 2005-ben elidították a bőripari termékeket is és 2011-ben tejes bőr ruházatot is.

HAMAROSAN ELÉRHETŐ IGEN KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN, KIZÁRÓLAG EGYES ÜZLETEKBEN