Focal Multimédia és Lifestyle rendszerek

Focal multimédia megoldások a modern kor igényes embere számára

Focal multimédia és lifestyle rendszerei nem csak modernek és kiválóan illeszkednek a mai lakásokba, hanem mindezt kimagasló hangzással és megfizethető árakkal ötvözik.

A széles termékskála és kombinációs lehetőség a személyes meghitt zenehallgatástól, nagyobb terek, akár egész lakás hangostítást lehetővé teszik.

A termékcsaládot több esteben használtuk konferencia termek, éttermek, jóga és más hasonló rendeltetésű terem hangosítására is, a vevők legnagyobb megelégedésére.

Használja ki a több mint 25 éves tapsztalatunkat, melyet a HiFi és High End termékek eladásán kívül, számtalan komplett rendszer telepítésével és az intlelligens házak építésével szereztünk.

A Focal hírneve, szakmai tudása és piaci megbecsültsége további garancia az Ön elégedettségére.

Íme egy kis ízelítő - keressen fel minket és megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Dimension Soundbar

Dolby DigitalDTS Digital SurroundHDMI

Igazi 5.1-es rendszer

Amikor a hagyományos soundbar-ok a szoba berendezéstől függnek, a Dimension magával ragadó 5.1 hangzást ás precíz hangeffektusokat biztosít, nem csak a magasfrekvenciás tartományban.

A 4 m-es szinpadával és 450 W-os maximális teljesítményével a Dimension egyenértékű hangzást biztosít egy nagyon jó hi-fi audió rendszerrel és tökeletesen megállja a helyét akár 50 m2-nél nagyobb helységekben is.

Egyszerű és stílusos megodást akar és nem szeretne kábeleket hangfalakat tenni a szobájába, mégis kiváló minőségben élvezné kedvenc filmjeit, tv műsorát - az Ön választása a Dimension Soundbar. Hallgassa meg, győződjön meg a minőségéről - vegye meg és a hazaérkezés után pár perc alatt már otthonában élvezheti is!

Igény szerint természetesen segítünk a helyszínen installálni, a lehetőségről kérjük előzetesen érdeklődjön.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes magyar nyelvű leírást itt.

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 315 000 HUF / db
Szett árak:

Dimension Soundbar+Sub együtt: Bruttó 410 000 HUF / szett

Dimension Soundbar+Sub AIR együtt: Bruttó 472 000 HUF / szett

 
Dimension Sub
Az erőteljes és sokoldalú szubwoofer
Élvezze a a mélyebb hangokat (35 Hz), amelyet a Dimension Sub a Dimension Soundbar hatodik csatornájának kombinálásával ér el. Ez a szubwoofer megnöveli a hi-fi installációjának teljesítmény kezelését, hogy valódi 5.1-es élményben legyen része. (a maximális SPL majdnem 105 dB)
Ne aggódjon a vibrációk miatt melyek befolyásolnák a képernyőjét: a Dimension SUB 2 elletétesen működő elliptikus wooferrel működik (push-push rendszerben).

Az extra szélességű és az elegáns fekete üveg tetejével a Dimension Sub megfelelő alátámasztást biztosít a képernyőjének.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
 
 Kiskerekedelmi ár: Bruttó 126 000 HUF / db
 
Sub Air

Illeszkedik minden 5.1-es Focal rendszerhez

A Sub Air intenzív mély hangja jól iegészíti az összes Focal 5.1-es rendszerhez. A vezetéknélküli technológia a belső terekben megkönnyíti az integrációt, megszünteti a gondokat, amelyet a hosszab kábelek okoznának. A lapos és kompakt design mindenféle helyhez könnyedén illethetővé teszi.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 200 000 HUF / db

Easya

Aktív vezeték nélküli 2-1/2 utas hangfal

Az Easya egy aktív vezeték nélküli audió rendszer. A klasszikus HiFi hangszórók minden tulajdonságát biztosítja, kombinálva a zene élvezetének új módjaival. Az Easya erősítőt és vezetéknélküli vevőt tartalmaz, amellyel a HUB-ra linkelhető.

Az Easya-val a Focal egy határok nélkül egyszerűen használható különálló rendszert teremtett.

Az ajánlott szoba méret 20 m2-től, illetve hallgatási távolság 2,5 m.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 632 000 HUF / db
 
Easya Hub
Digitális vezetéknélküli transzmitter.
A HUB egy digitális vezeték nélküli transzmitter, amely teljes mértékben a CD-vel egyenértékű minőségben követítit a hangot a hangfalakhoz,
A számos bemenetének köszönhetően a HUB mindeféle audió forrással össze tudja kötni az Easya-t: okos telefon, tablet, számítógép, TV és CD játszó.

 

aptX wireless technology Bluetoothz

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
 
 
Little Bird Pack

Egy igazi ultra-kompakt audió rendszer. Ez a 2.1-es rendszer összeköti nem csak a hagyományos audió és videó forrásokat, hanem a legújabbakat is köszönhetően a vezeték nélküli átvitelnek, mint az iPod, iPhone, iPad illetve a számítógép. A Bird rendszer a minőségi HiFi tervezés kiemelkedő darabja, nagyon könnyű installálni, felhasználó barát, ámulatbaejtő hangvisszadással akár 30m2-es vagy nagyobb szobákban.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

 

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 233 000 HUF / szett

Bird Pack 2.1
Egy igazi ultra-kompakt audió rendszer. Ez a 2.1-es rendszer összeköti nem csak a hagyományos audió és videó forrásokat, hanem a legújabbakat is köszönhetően a vezeték nélküli átvitelnek, mint az iPod, iPhone, iPad illetve a számítógép. A Bird rendszer a minőségi HiFi tervezés kiemelkedő darabja, nagyon könnyű installálni, felhasználó barát, ámulatbaejtő hangvisszadással akár 40m2-es vagy nagyobb szobákban.
Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
 • Kiskerekedelmi ár: Bruttó 267 000 HUF  /  szett
   
  Super Bird Pack 2.1
  Egy igazi ultra kompakt audió rendszer. Ez a 2.1-es rendszer összeköti nem csak a hagyományos audió és videó forrásokat, hanem a legújabbakat is, köszönhetően a vezeték nélküli átvitelnek, mint az iPod, iPhone, iPad illetve a számítógép. A Bird rendszer a minőségi HiFi tervezés kiemelkedő darabja, nagyon könnyű installálni, felhasználó barát, ámulatbaejtő hangvisszadással akár 80m2-es vagy nagyobb szobákban.
  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
   
   Kiskerekedelmi ár: Bruttó 334 000 HUF  /  szett
   
  Focal XS 2.1
  Dinamikus és erőteljes stúdió minőségű Focal multimédiás hang
   
  A szubwoofer belsejében három erősítő van integrálva, egy 70 W RMS teljesítményű a basszus, illetve 2*30W RMS teljesítményű a hangszórók meghajtására.
  Az asztal alá lett tervezve, a földre. A basszus átvitel jelszintje lehetővé teszi, hogy a szoba akusztikájának megfelelő mennyiséget állítsunk be. Ezután akár meg is feledkezhet róla. A hangerőszabályozás a dock-on vagy a távvezérlővel végezhető el.
  Váltóáramú újratöltés és szinkronizáció.

  “Made for Mac” or ... PC, nincs szükség külön driverre

  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

  Compatible with Mac OS X, Windows and Linux

   
  Kiskerekedelmi ár: hamarosan
   
  Focal XS Book Wireless

  A Focal XS Book Wireless a végső 2.0-s számítógépes rendszere, egy igazi mini monitor, melyet a Focal olyan technológiával látott el, amely a hangzás teljességét és dinamikáját biztosítja a multimédiás hanganyagainak.

  Az integrált aptX Bluetooth technológiának köszönhetően, bármely forrásból élvezheti kedvenc zenéjét, meghagyva önnek a teljes szabad mozgásteret. Ez a rendszer garancia arra, hogy legkedvesebb zenéi a szíve közepéből szóljanak.

  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

   aptX wireless technology

  Kiskerekedelmi ár: Bruttó 83 000 HUF  /  szett

Bird & Little Bird Stand

Ugyanaz az állvány a Bird és Little Bird hangszórókhoz

Üreges acél szekezet a kábelek vezetésére

Párban árusítva feketében és fehérben

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

 •  
Kiskerekedelmi ár: Bruttó 46 000 HUF / pár
 

Super Bird Stand

Üreges acélszerkezet a kábelek vezetésére

Kompozit talp, vas nehezékkel

Párban árusítva feketében és fehérben

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 60 000 HUF / pár

Univerzális vezeték nélküli vevő - aptX

Az univerzális vezeték nélküli vevő, drót nélküli kapcsolatot tesz lehetővé az össze Bluetooth kompatibilis készüléke és a multimédia rendszere vagy erősítője között.

Az aptX kódek 4:1-es kompresszióval dolgozik, mellyel közel CD minőséget lehet elérni, még több szabadságot biztosítva mobil eszközeinek. 

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

aptX wireless technology Bluetooth

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 33 000 HUF / db

iTransmitter

Az iTransmitterrel összekötött iPod, iPhone vagy iPad egyszeriben a valóság szintéjere emeli a "Zene Szbadsága" mondást. Köszönjük, hogy a Kleer vezeték nélküli transzmissziós rendszert választotta, így az Apple hangzása a CD minőséggel megegyező minőségben éri el a Power Bird erősítőt. (megfelelő WAV és AIFF fájlok lejátszásakor). A lejátszókkal kompatibilis minden hangfájlt képes lejátszani, továbbítja a web rádiók, játékok, videófilmek hangját is.

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

 • Made for iPod, iPhone & iPad         

  Kiskerekedelmi ár: Bruttó 30 000 HUF / db
   
  USB Transmitter
  Az USB transzmitter összekötteést biztosít a számítógépének audió kimente és a Power Bird között.
  A kiválasztott Kleer vezeték nélküli rendszernek köszönhetően a számítógépének hangja a CD minőséggel megegyező minőségben éri el a Power Bird erősítőt. (megfelelő WAV és AIFF fájlok lejátszásakor). A számítógép által támogatott bármely audió formátum (AAC, MP3, WMA, OGG, Apple Lossless, FLAC...) továbbítható. Az átvitel teljes mértékben digitális, torzításmentes a sávszélesség limitálása nélkül, hogy a zenei jel ne szenvedjen veszteséget.

  Kleer® wireless transmission system

  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

 • Kiskerekedelmi ár: Bruttó 30 000 HUF / db
   
  Dome Pack 2.1

  A Focal hifi hangzása egy kifinomult és kompakt tervezésű eszközben. A Focal Dome szatellit 2 utas hangszóró sokoldalú integrációs lehetőséggel, elhelyezhető asztalon, a falon, a mennyezeten vagy a padlón az opcionálisan vásárolható állványon.

  Alapkivitelben magasfényű lakkozott alumínium kabinetben.

  Dome grille

  A következő szinekben választható

  RedBlueYellow

  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

  Bruttó 3 200 HUF / db
  Dôme szubwoofer
  A Focal Dome rendszer aktív szubwooferje
  A Dome koncepció logikus kiterjesztése. Egyedi tervezésű, nagyszerű egy blokkból készített lakkozott aluminium dobozban.
  A Dome szatellit hangszórókkal együtt használva a hangzása jóval nagyobb hangszórókból álló rendszerekhez hasonlítható. A lehető legjobb szubwoofer technológiát alkalmazza, a hibrid digitális-analóg BASH erősítést, amelyet a további Focal szubwooferben is használunk.
  Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
   
  Kiskerekedelmi ár: Bruttó 351 000 HUF  /  szett
5.1 Dome Pack & Sub Air
Made In France. Egyszerű installció. Focal saját technológia.

Ajánlott szoba méret: 30 - 40 m2

A Dome egy High End rendszer, melyet Franciaországban gyártottak, a miniatürizálásra koncentrálva legalább oly mértékben mint a High -Tech tervezésre. A majdnem határtalan teljesítmény kezelésének köszönhetően a Dome részletgazdag hangot képes produkálni. Ezen hangszórók 5.1-es házimozi rendszerben használva biztosítva van legmagassb szintű szórakoztatása.

Fekete és fehér kivitelben

Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.

Kiskerekedelmi ár: Bruttó 602 000 HUF /  szett
 
5.1 Dome Pack - 5 Dome & Dome subwoofer
 
Innovatív megávalragadó forma. Szofisztikált anyagok. Egyszerű installáció.
Ajánlott szobamérter: 30 - 40 m2
A Dome egy High End rendszer, melyet Franciaországban gyártottak, a miniatürizálásra koncentrálva legalább oly mértékben mint a High -Tech tervezésre. A majdnem határtalan teljesítmény kezelésének köszönhetően a Dome részletgazdag hangot képes produkálni. Ezen hangszórók 5.1-es házimozi rendszerben használva, biztosítva van legmagassb szintű szórakoztatása. A Focal Dome 5 db szatellit hangszórója sokoldalú integrációs lehetőséggel, elhelyezhető asztalon, a falon, a mennyezeten vagy a padlón az opciónálisan vásárolható állványokon.
Fekete és fehér kivitelben
Fedezze fel a terméket olvassa el a részletes angol nyelvű leírást itt.
Kiskerekedelmi ár: Bruttó 501 000 HUF  /  szett
 
 • A teljes Focal kínálat fényképes katalógusa és árlistája itt érhető el.