Újdonság - Audience Conductor In-Wall 220 V hálózati kábel

Az Audience 2014 augusztus 27-én bejelentette a Conductor 220 V-os hálózati kábel forgalmazásának megkezdését.

Az Audience Conductor hálózati kábelt a legkiválóbb váltóáramú teljesítmény leadására tervezték, egyéni tervezésű és telepítésű audió és házimozi, illetve multiroom rendszerekhez, megoldásokhoz.

conductor_inwall_cable

"Az általunk gyártott Audience Conductor hálózati kábelek optimális váltóáramú teljesítményt, kivételes tartósságot és egyszerű szerelést biztosítanak" - jelentette ki John McDonald az Audience cég elnöke a kaliforniai San Marcos-ban tartott sajtótájékoztatón. A Conductor In-Wall hálózati kábel segít a teljes rendszernek a legjobb teljesítményt nyújtani. Miért építsünk egyedi tervezésű rendszert, ha a végén a falakba hétköznapi kábelek kerülnek? - folytatta az elnök.

Az Audience Conductor, 10 AWG többszálas kábelből készül, kiegészítve a megfelelő földelő vezetékkel is. A vezeték kriogén kezelésen is átesik, amely enyhíti a kristályszerkezetben lévő feszültséget és újraformálja a réz mikrostruktúráját feljavítva ezzel a vezetőképességet. A szigetelés XLPE térhálós polietilén anyagból készül, amely hosszú távra extrém tartósságot biztosít a flexibilitás megőrzése mellett, amely nagy mértékben segít a szerelési munkákban. (AZ XLPE-t víz és távfűtési rendszerekben, illetve emberi protézisek illesztéseinél alkalmazzák)

Az Audience Conductor hálózati kábel ideális megoldás az egyedi tervezésű rendszerekhez, ahol a legjobb minőség elérése a cél és a vezetékeket a falba kívánják építeni, elrejteni.

Egy hálózati kábel, amelyet az elkötelezett, 220 V-os ösvényt építő zenerajongók figyelmébe is ajánljuk!

Az eredeti hírt az Audience honlapján itt olvashatja angolul.

 

Részletes információt kérhet, illetve a kábelt megrendelheti az alábbi email címen, illetve telefonon:

office@penna-poor.hu

Telefon: +36 1 325-8772

"Egy lépéssel a jövő előtt!"

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését is!

Az Audience termékek kizárólagos Magyarországi forgalmazója a Penna-Poor Kft.